City Life

Noile expozitii de la Muzeul National de Arta Contemporana Bucuresti

Muzeul National de Arta Contemporana

Odata cu venirea frigului am inceput sa caut cat mai multe locuri indoor, cozy si noi. In primul weekend friguros din Bucuresti, am decis sa am numai activitati indoor cum ar fi o vizita la MNAC pentru noul sezon expozitional.

Dupa caffee latte-ul venti, am pornit repede spre Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) unde cu 8 lei (nici 2 Euro) am vazut toate etajele si am avut acces inclusiv la cafeneaua de la ultimul etaj. O vizita la MNAC este ideala pentru anotimpul rece, poti sa pierzi lejer aici 2-3 ore si sa pleci si cu un bagaj de knowledge nou iar noile expozitii pot fi admirate pana in martie 2019.

Muzeul National de Arta Contemporana

Am vazut diverse proiecte ale unor artisti romani dar si straini: instalatii ale lui Dan Vezentan, fotografii ale japonezului Christian Hidaka, o expozitie foto alb-negru despre fostele spatii naziste de pe teritoriile Frantei, Austriei, Germaniei sustinuta de Paul Virilio dar si un proiect denumit Urban Steps in care mai multi grafferi au creat propriile concepte la scara interioara a muzeului – proiectul ce mi s-a parut cel mai fresh si cel mai interesant.

Muzeul National de Arta Contemporana

Muzeul National de Arta Contemporana Bucuresti

La final, ne-am oprit la cafeneaua muzeului pentru un briefing despre cele vazute dar si pentru view si muzica. 🙂

Cafeneaua Muzeul National de Arta Contemporana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *