Beauty

Care-i treaba cu Fenty Beauty?

Dupa multe, multe vizionari de clipuri Youtube din afara unde cosmeticele de make-up Fenty Beauty erau laudate de cam toti bloggerii/influencerii relevanti – de la Jeffree pana la Nikkie, dupa ce mi-am facut un mare wishlist de pe magazinul lor oficial sperand intr-o buna zi sa le pot avea apoi mi-am ros unghiile pentru ca produsele nu erau disponibile in Europa decat in unele tari, am sarit de bucurie cand intr-o zi cu soare 🙂  Sephora Romania a postat pe pagina lor de instagram ca vor avea si ei in magazine celebrele produse.

In magazinele Sephora din Romania ne putem bucura de cele mai comercializate si de success make up items: rujuri, glossuri, iluminatoare, fondul de ten, match stickuri, corectorul, tus de ochi, trusa de makeup Moroccan Spice dar si pensule de machiaj si un beauty blender.

Nu am ajuns la lansarea oficiala insa am fost a doua zi unde nu mai erau decat 2-3 produse disponibile (!!!) si pana si testere-le erau deja consumate. 🙂

Am asteptat cuminte pana produsele au aparut in magazinul online apoi am comandat ce aveam demult pe lista: iluminatoarele Killawatt si rujul Stunna Lip Paint.

Iluminatoarele alese au fost  Sand Castle / Mint’d Mojito, Mimosa Sunrise / Sangria Sunset si Trophy Wife.

Prima impresie: ambalajul este cel ce iti ia cu siguranta ochii, si da impresia de un produs  high-end de lux. Iluminatoarele vin toate cu oglinda ceea ce mi se pare super pentru ca il poti lua cu tine in geanta pentru un mic retus in timpul zilei. Ca si culori – primesti ceea ce vezi pe site – culorile sunt identice cu cele de pe site iar  textura lor este una soft, ca de pudra.

Doua minusuri gasesc la acest produs: pretul mare – aproximativ 170 RON si faptul ca nu rezista pe piele atat de mult cat mi-as dorii. Am folosit iluminatorul folosit inainte de a pleca la serviciu – dimineata – iar seara pe la ora 20 deja nu mai era foarte vizibil pe fata.

Rujul in schimb este divin! Incepand cu pensula care te ajuta sa il folosesti fara probleme chiar si pe cupid’s bow, culoarea superba si rezistenta si terminand cu ambalajul sexy – recomand rujul de la Fenty Beauty. Nuanta aleasa de mine este rosul clasic nuanta Uncensored. L-am folosit de dimineata si il aveam pe buze chiar si dupa ce am mancat si dupa ore de sala fara a fi nevoie de retus.

Am pe lista de wishlist fondul de ten – este special pentru tenul gras (yuhuuu!), iluminatorul de fata si corp Diamond Bomb – mai mereu fiind sold out dar si noile nuante de ruj de la Stunna Lip Paint.

Puteti urmarii mai jos clipul Rihannei pentru Vogue in care explica rutina ei de machiaj bineinteles toate produsele fiind Fenty Beauty.

De asemenea va recomand sa o urmariti pe Priscilla Ono – make-up artistul Rihannei  pentru tot felul de make-up tips & tricks.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *