Beauty Fashion

Cele mai cool coperti de reviste din 2019

De la prezentari pe catwalk care mai de care mai traznite si speciale – de exemplu colectia futurista a lui Issey Miyake pentru primavara/vara 2020 in care a folosit drone pentru a imbraca manechinele, la lansari de colectii pe Amazon Prime sau permutari ale designerilor pe la casele de moda, anul 2019 este plin de surprize si evenimente wow in materie de fashion.

Copertile revistelor glossy de pana acum au fost destul de cool. Ce mi-a atras atentia anul acesta a fost modul unic al fiecarei reviste de a crea coperti reinterpretate intr-un mod nou si spectaculoase. Intr-o perioada in care cu greu poti sa vi cu ceva nou, multe reviste au reusit cumva sa atraga atentia prin coperti gandite. Multe edituri au apelat la noi fotografi, unii dintre ei foarte tineri – aducand o viziune fresh si noua publicului de consum.

Just -a- salad -rihanna-vogue-magazine-hong-kong-september-2019-0

Anul 2019 este anul Rihannei. Si-a lansat colectia de imbracaminte premium Fenty la Paris alaturandu-se caselor mari de moda, a prezentat colectia noua de lenjerie SavageXFenty prin intermediul Amazon oferind un show cu totul special din punct de vedere vizual – facand sa paleasca intr-un con de umbra pe cei de la Victoria Secret iar mai nou, Rihanna isi lanseaza o carte de arta vizuala in care prezinta cele mai bune outfit-uri purtate de-a lungul timpului.

Am inceput aceasta lista cu coperta Vogue Hong Kong pentru luna Septembrie 2019 pentru ca este preferata mea si este pur si simplu perfecta! Este ceea ce as dori sa vad in fiecare revista. Styling-ul de samurai fashion este fresh si inedit iar fotograful Hanna Moon a facut o treaba foarte buna. Mai multe fotografii din revista aici.

Abia lansata, revista Girls Girls Girls promite sedinte foto unice si coperti fabuloase! Este cazul numarului 2 in care apare actrita Rachel McAdams fotografiata de Claire Rothstein. Astept cu interes noul numar pentru ca cele din urma s-au epuizat foarte repede.

Ascensiunea lui Lizzo a fost una fulger fiind promovata masiv canalele de muzica dar si in mediul online. Pentru coperta aniversara a revistei Love, fotograful olandez Alasdair McLellan impreuna cu stilistul Nell Kalonji, au creat un pictorial fresh, plin de culoare si de pozitiv – acelasi lucru pe care Lizzo il prezinta in melodiile sale.

Just-a-salad-Margot-Robbie-covers-Vogue-Australia-September-2019-by-Mario-Sorrenti-1

Iat-o pe Margot Robbie pentru Vogue Australia luna Septembrie 2019! Vogue s-a intrecut pe sine pentru numerele din Septembrie, aceasta fiind a doua coperta a mea preferata. Margot este superba iar faptul ca au ales o fotografie alb-negru pentru coperta imi place si mai mult. As vrea sa vad mai multe coperti de acest tip-de ce nu intr-o buna zi poate si in Romania.

Just-a-salad numero june-july france-

Acest numar al revistei Numero pentru luna Iulie 2019 ma trimite automat cu gandul la vacanta. De asemenea, rochia rosie din colectia noua de la Gucci este desavarsita si ii vine impecabil modelului Blesnya Minher.

Coperta propusa de GQ USA pentru luna Mai 2019 il prezinta pe Keanu parca sosind direct din Matrix si facandu-mi ziua mai buna. Desi copertile GQ sunt oarecum plictisitoare, aceasta a reusit sa isi faca datoria.

Chiar daca nu sunt foarte mare fana a surorilor Hadid, trebuie sa recunosc ca Bela arata impecabil in Elle France pentru luna Iulie 2019. Aceasta coperta imi aduce aminte de fotomodelele din anii 90: Naomi, Christy T., Claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *