Beauty

5 cosmetice din 2018 pe care nu le recomand

Produse cosmetice

Am vrut sa scriu acest articol de cateva saptamani insa nu eram 100% convinsa ca cele 5 produse cosmetice pe care le-am ales sunt indeajuns cat sa scriu un post pe blog. Dupa indelungi prelegeri si testari am finalizat lista de produse pe care nu le voi mai cumpara never ever, produse cosmetice ce m-au dezamagit si pe care le-am cumparat in urma recomandarilor a diverse bloggerite de pe  youtube.

Dupa articolul cu produse de make up si cosmetice recomandate pe 2018, iata lista cu cosmetice pe care nu le voi mai achizitiona ever:

  • Rimelul de volum de la Sephora Outrageous Extension: primit cadou de la Sephora, eram entuziastmata sa il incerc datorita periutei extravagante…dar dupa  multe sanse pe care i le-am tot dat era clar ca nu il voi cumpara/recomanda. In primul rand strange genele, chiar si dupa o aplicare arata lipite, apoi curge foarte tare, te dai dimineata inainte sa pleci de acasa si ajungi plansa la serviciu. Next!
  • Too Faced Lip Injection: No, no no! In primul rand iti arde buzele ca naiba cand il aplici, este drept, te atentioneaza chiar ei despre asta pe cutie, dar nu merita efortul. Buzele raman umflate maxim 30 de minute apoi trebuie mereu sa il reaplici. Pretul mare este un alt dezavantaj, mai bine strangi bani de operatie de marire de buze decat sa tot cumperi asa ceva;
  • Crema Fermitate Clarins Masvelt Body Shaping Cream: Am cumparat-o pentru a  ma rasfata, nu este decat o crema de corp frumos mirositoare. Desi am folosit instructiunile de pe pachet (vine cu o mica carticica cu moduri de masaj pentru fiecare parte a corpulii) nu am vazut nici o imbunatatire, desi merg la sala, beau 2 litri de apa, am grija de mananc…bla bla..
  • Dior Hydra Life Micellar WaterL-am achizitionat in urma unui review facut de Jeffree insa pur si simplu nu a functionat pentru tenul meu gras si acneic. Il folosesc dupa demachiere doar pentru miros si senzatia de fresh pe care o data;
  • Nivea demachiant pentru ochi BIFAZIC: Probabil cel mai groaznic produs de fata pe care l-am incercat ever! M-a pacalit cu acest “bifazic” din descriere..dar ustura ochii foarte tare, nici nu curata bine si dupa 2 saptamani de la achizionare culoarea albastru inchis pe care o avea initial s-a transformat intr-una gri.. cred ca s-a stricat (ca laptele), desi pe el scrie ca expira candva in vara 2019. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *