Beauty

4 extensii de browser ce te vor ajuta in cumparaturile online

Cupon justasalad.ro

Sunt o impatimita a cumparaturilor online de cand ma stiu: prima data am inceput sa cumpar online acum vreo 15 ani. Primele comenzi au fost de pe Modcloth – un magazin de haine din America -iar dupa ce ca asteptam aproximativ o luna pana la sosirea comenzii plateam si taxe vamale foarte mari. De atunci lucrurile au evoluat in bine: in anul 2019 sunt foarte putine produse pe care nu le gasesc in Europa si trebuie sa le comand din USA sau China. Cunosc multe site-uri de cumparaturi, stiu ce sa ma astept cand comand de pe ele, de la perioada de transport pana la firma de curierat cu care vor ajunge.

Un pont pe care il folosesc de ceva timp ori de cate ori comand ceva de la un magazin online este folosirea unei extensii de browser. Aceasta ma ajuta fie cu reduceri substantiale, fie cu transport gratuit sau cu transport express in momentul plasarii comenzii. Extensiile de browser sunt plug in -uri ce le adaugi in browserul tau (Google Chrome, Firefox, Safari) si te ajuta in diverse activitati.

Extensiile de browser pe care le recomand ori de cate ori plasezi o comanda:

Honey 

Este extensia pe care o folosesc cel mai des si functioneaza in peste 1000 de magazine online. Poate fi folosit chiar si in cumparaturile de pe Amazon. Atunci cand extensia detecteaza o reducere, butonul “h” din coltul drept al monitorului se coloreaza in portocaliu.

Cel mai des il folosesc atunci cand comand de pe ASOS si Strawberry.

Amazon Assistant

Compara preturile de pe tot site-ul Amazon si te ajuta sa gasesti pretul cel mai mic pentru comanda ta. In acelasi timp, extensia iti arata cele mai bune oferte in fiecare zi.

Are si un feature numit Universal Wish List unde iti poti salva produsele pe care le doresti (nu neaparat de pe Amazon) intr-un wish list iar extensia iti va arata cel mai bun pret.

In acest fel, Amazon Assistant te ajuta sa salvezi si timp si bani.

Invisible Hand

Aceasta extensie de browser cauta cel mai bun pret pentru produse, zboruri sau inchirieri de masini atunci cand cumperi online. Extensia Invisible Hand va aplica reducere la comanda ta si in      acelasi timp compara preturile de pe site-uri ramanand in mod invizibil pana gaseste cel mai bun deal, astfel ca nu iti va distrage atentia atunci cand faci cumparaturi.

Spre exemplu, daca vrei sa comanzi o carte de pe Amazon, inainte de a plasa comanda extensia Invisible Hand va aparea informandu-te ca poti sa cumperi acel produs la un pret mai bun de pe alt site.

Coupons at Checkout 

Coupons at Checkout este un plug-in creat de Google Chrome cu peste 100.000 de magazine inscrise. Atunci cand vrei sa plasezi comanda te poti uita in casuta de promotii sa vezi ce oferte primesti. Extensia are o baza de date foarte mare insa nu aplica cuponul de reducere automat, va trebuii scris manual.

 

Spor la shopping!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *