Beauty

Cele mai cool accesorii pentru par in 2019

Initial, vroiam sa adaug acest articol la cel anterior, 7 trenduri de care trebuie sa tii cont in 2019, insa am gasit atatea idei super cool sosite fresh de pe podiumurile din toata lumea incat a trebuit sa scriu un articol standalone.

Cred ca anul 2019 este un an extraordinar pentru moda: poti purta tot ce iti trece prin cap – importanta este atitudinea si increderea pe care o ai in tinutele pe care le porti. In 2019, se poarta orice cu orice: latex cu bandane sport, tenisi impreuna cu tiara cu pietre pretioase ori jacheta cu franjuri cu biker shorts (vazuta intr-o vitrina din Bucuresti).

Iata cele mai interesante propuneri ale creatirilor de moda pentru anul 2019 in materie de accesorii pentru par:

Tiara

Un trend versatil ce este in fiecare an reinterpretat iar anul acesta Prada propune coronite padded din satin ce da un aer baby doll si retro with a twist.

Trenduri in accesorii 2019

Coronitele cu flori

Coronitele de flori sunt reinterpretate in acest an sub forma ovsersize sau asezate neobisnuit: pot fi de culori si marimi diferite.. iar daca sunt din flori naturale ai sanse 100% sa intorci priviri.

cele mai interesante accesorii de par in 2019

Clipsurile cu… mesaje

Inspirat din accesoriile anilor 90, clipsurile revin la moda foarte repede fiind prezente in multe din prezentarile designerilor din acest an. Se poarta clamele cu mesaje ori chiar cu numele brandului la vedere, aranjate in par intr-un mod cat ma evident. Cred ca aceasta moda va prinde rapid si la noi, sunt tare curioasa ce mesaje vom vedea prin coafurile fashionistelor de la noi.

cele mai interesante accesorii in 2019

Funda

Clasica funda apare si ea in moda anului 2019: fie ca este din catifea asezata intr-un pony tail, fie sub forma de bentita, funda este accesoriul ce nu se va demoda niciodata fiind foarte usor de purtat si reinterpretat. Prezentarea celor de la MiuMiu mi-a placut tare mult: bentitele metalice cu funda asezata pe mijlocul capului (si nu intr-o parte asa cum am fost obisnuiti) sunt foarte cool.

accesoriile cele mai intereasnte in 2019

Agrafe de toate dimensiunile

Aparute prin revistele de moda inca din anul 2019, agrafele de par (bobby pins) au luat cu navala podiumurile de anul acesta. Mari, mici, simple, cu perle, cu sclipici, prinse de una singura sau cate zece, agrafele sunt un trend ce a sosit aici ca sa stea o vreme. Presimt ca agrafele vor domina moda in materie de hair style inca doi-trei ani, deja le vad prin sedintele foto pentru vara asta la diversi designeri romani.

Sunt versatile, se pot purta fie pe parul lung sau scurt, atat de copii cat si de mamici :). Imi aduc aminte din copilarie cand imi puneam cate zece in par, cred ca ar trebuii sa le caut prin “cutia cu amintiri”. Pont: se gasesc pe ebay ori amazon la pretul de 1 USD ori 10 USD pachetul de zece agrafe. 🙂

cele mai cool accesorii de par in 2019

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top